Iets wat je niet zomaar even doet. De reden om te gaan verkopen kan verschillen maar één ding is voor iedereen gelijk, het verkopen van jouw woning verdient álle aandacht. We starten met een bezoek bij jou thuis. Tijdens dit bezoek krijgen we een goede indruk van jouw situatie, jouw huis en de bouwkundige staat daarvan. Dit alles leggen we naast de huidige woningmarkt. Tegelijkertijd is dit jouw kans om ons te leren kennen en een duidelijk beeld van onze service te krijgen. 

Menu

Verkoop 

➝ Bellen

➝ langskomen

Krijgen we jouw vertrouwen? Super! Nu kunnen we als full-service makelaarskantoor aan de slag. Als eerste moet er een TOP presentatie van jouw woning komen. Dit doen we niet alleen. We werken samen met professionals. Zij maken een uitgebreide fotoreportage, 360° fotografie en video van jouw woning. Natuurlijk geven we tips vooraf. Ook komt er een meetrapport en de daarbij behorende plattegronden. Is de verkoopbrochure naar jouw wens, dan gaat deze naar de drukker. Vanzelfsprekend kunnen wij de nieuwste technieken zoals een drone-presentatie verzorgen. Een goede presentatie loont. 

De presentatie

direct contact

ga terug

Copaan.

Tijd om jouw woning aan de buitenwereld te tonen. We sturen een mailing naar woningzoekers en naar onze collega NVM- en Lommers makelaars. Samen hebben we een groot bereik. Bij Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars scoren de presentaties op Funda goed met daarbij jouw woningvideo, foto’s en plattegronden. Daarnaast krijgt jouw huis een unieke eigen woning website. Dit is jouw exclusieve online platform. Ook onze goedbezochte eigen website brengt jouw woning onder de aandacht. 
Niet onbelangrijk tegenwoordig. We zorgen ervoor dat jouw woning op social media komt. Natuurlijk krijg je ook nog zo’n prachtig blauw bord in de voortuin. 

Daar gaan we dan!

Zodra de eerste aanvragen binnenkomen plannen wij de bezichtigingen. Vanzelfsprekend leiden wij de geïnteresseerden rond. We nemen hier echt de tijd voor en we koppelen de reacties terug. Uiteraard hebben we jouw professionele drukwerk brochure en persoonlijke visitekaartje bij ons. Zijn er veel kandidaat kopers? Is een biedingsprocedure gewenst of juist niet? Komt er een bouwkundige keuring? We bespreken het samen. We gaan voor het beste resultaat. 

Verkoopproces

Gefeliciteerd! Op naar de volgende stap in het proces, het gouden verkocht bord. Wij stellen de koopovereenkomst op. Hierin komt ook de lijst van zaken en de vragenlijst terug. We nemen de overeenkomst met alle partijen door en leveren deze na ondertekening aan bij de notaris. Op de dag van de overdracht begeleiden we de laatste inspectie van de woning. Verkopen doen we met zorg met ondersteuning van begin tot eind. 

1. Een eigen unieke woning website is jouw online platform. 
2. Eigen visitekaartjes met link naar jouw woning website.
3. Professionele drukwerk brochure.
4. Bezichtiging met enthousiasme en tijd voor de klant.
5. Een opvallend tuinbord.
6. Netwerk van meerdere Lommers makelaarskantoren.
7. Gratis deelname aan de NVM Open huizen dag.
8. Oprechte aandacht en tijd.
9. Is de woning verkocht? Pas dan betaal je ons.

Onderscheidende verkooptools

Verkocht!

Verkocht!

design by BuiltbyBritt    |
Terms and conditions
design by BuiltbyBritt    |