Meestal denk je aan een taxatierapport bij het afsluiten van een hypotheek of het kopen van een huis. Dat klopt, maar een taxatie kan ook om een andere reden noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld bij een verbouwing, een erfenis, een echtscheiding of bij een verkoop binnen de familie. Alleen gecertificeerde taxateurs mogen een taxatierapport uitbrengen. Dit kan een gevalideerd of een niet gevalideerd rapport zijn.

Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars heeft de bevoegdheid om te taxeren in onder meer de Gemeente Reusel en Bladel en de gehele omliggende regio binnen een straal van 20 km (hemelsbreed gemeten) rond ons kantoor. 
Onze taxaties worden uitgevoerd door Nathalie, een erkend Register Makelaar Taxateur (RMT). Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), het NRVT en de stichting VastgoedCert. Onze rapporten worden dus bij elke geldverstrekkende instelling geaccepteerd.

Taxatie

Lees meer

Wij zijn professioneel, vakbekwaam, betrouwbaar en hebben het streven om elk taxatierapport binnen vijf werkdagen na de dag van de opname van de woning af te leveren. Voor het aanvragen van een taxatie of meer informatie kun je bellen of het contactformulier gebruiken. 

ga terug

Copaan.

Voor een taxatie zijn veel gegevens nodig, zoals informatie van de gemeente, het bestemmingsplan, kadastrale gegevens, het eigendomsbewijs, een funderingsonderzoek, bodeminformatie en bij appartementen informatie van de VVE. Ons kantoor onderzoekt al deze informatie en voegt deze ter onderbouwing toe aan het rapport. 

Daarnaast maken we een afspraak om een opname ter plaatse te doen. Leg de bouwtekeningen en eventuele verbouwingsspecificatie klaar. 
Tijdens de opname kijken we nauwkeurig naar de staat van het huis. We noteren bijvoorbeeld het aantal kamers, de afwerking, doen metingen en maken foto’s die we naderhand verwerken in het rapport. 

De taxatie wordt eerlijk en oprecht uitgevoerd door Nathalie. Op kantoor worden alle gegevens uitgewerkt in een taxatierapport dat we laten valideren door het NWWI. Hierdoor ben jij verzekerd van een officieel document. Het betreft dus een objectieve waardebepaling.

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je deze wedstrijd winnen? Of ben je nieuwsgierig naar ons? Neem dan contact op voor een online servicegesprek. In dit gesprek geven we kosteloos advies over zaken waar je rekening mee dient te houden, welke details belangrijk zijn en de echte do’s en don’ts’. Ook heel nuttig voor starters op de woningmarkt.

Ja ik wil een servicegesprek

design by BuiltbyBritt    |
Terms and conditions
design by BuiltbyBritt    |