Eenmaal binnen ervaar je meteen het enthousiasme van Nathalie van Gisbergen en haar team waardoor het verkoop- of aankoopproces een leuke ervaring wordt. Met een glimlach en vol energie gaan zij altijd voor het beste resultaat. Het enige ‘vrouwenkantoor’ in de regio heeft een zakelijke en vakkundige basis maar tegelijkertijd leven we echt met je mee. Bij Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars teken je naast je droomhuis ook voor een enthousiast team, eerlijkheid en maatwerk. 

Juist dat maatwerk vindt Nathalie belangrijk en dus opende ze in 2000 haar makelaarskantoor met haar eigen idealen als fundament: 
Vertrouwen. Eerlijkheid. Enthousiasme. Vakkundig. Servicegericht. Persoonlijk. 

Neeltje, Mieke en Nathalie gaan samen voor goud! 

Welkom, wij zijn Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars.

meer

over

ons

En dat doen zij niet alleen met hun kennis van de woningmarkt in het aankoop- of verkoopproces. Nathalie is eveneens beëdigd taxateur. Voor een taxatie in een straal van 20 km rondom Reusel en Bladel zit je bij ons goed. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons even. 

Dankzij hun uitgebreide kennis en onderbouwing kun je een keuze maken die staat als een huis. Dit team houdt het hoofd koel, maar leeft tegelijkertijd mee met haar opdrachtgevers. De communicatielijnen zijn kort. Welke bezichtiging was raak en wat is de verwachting van de biedingen? Het aankopen of verkopen van een huis is op die manier niet alleen spannend, maar ook een leuke beleving. Geen enkel traject is puur zakelijk. Vaak komen er ook veel emoties bij kijken. Zo vloeien er bij de aankoop van een huis soms tranen van geluk. Elk traject doen we écht samen. 

‘Ga niet zitten wachten. Sta op en creëer je eigen kansen. Bouw je eigen droom. Enthousiasme en hard werken zijn de kracht voor succes. Echte aandacht is onze kracht. Doen waar je blij van wordt is onze succesformule. Door elke klant worden we beter. ’

Nathalie van gisbergen

Uiteraard kan ik (Nathalie) het niet alleen. Trots ben ik op mijn team. Drie dames sterk! De sleutel tot ons succes. We pakken het anders aan. Onze professionele gedrukte verkoopbrochures, een boekwerk van jouw woning, een unieke website van jouw woning. Het zijn maar twee voorbeelden die laten zien dat dit team verder gaat voor het ultieme resultaat. 

Of het nu gaat over de verkoop of juist de aankoop van een woning. Of misschien wel beide, want ook de begeleiding van het totaalproces is mogelijk. Elke situatie wordt grondig besproken, met een duidelijk stappenplan.

Deze dames doen elke dag wat zij beloven: Een vrouw een vrouw, een woord een woord!

Drie enthousiaste dames

Meer dan 835 woningen verkocht

Wij houden van feiten en

Het 'sterren' team

90 Kopjes koffie per week

Vele mooie woorden in de reviews van onze klanten

5 Zelfstandige Lommers Makelaars kantoren in Zuidoost Brabant

Cijfers

Eenmaal thuis

Nathalie, een makelaar met hart en ziel. “Ik heb het mooiste beroep wat er is”. Het contact met zoveel verschillende mensen, soms met een lach en een traan, maakt elke dag anders. Als beëdigd makelaar en taxateur actief in de woningmarkt in De Kempen. Gedreven door haar passie voor huizen en interesse in de mens en zijn woonwens opende ze in 2000 haar eigen makelaarskantoor. Ook is ze 10 jaar lang actief geweest in de NVM-afdeling Zuidoost-Brabant en zit ze regelmatig aan tafel met ontwikkelaars. In al deze rollen denkt ze mee over de lokale woningmarkt en woningbouwlocaties. Dit alles doet ze met veel enthousiasme en een Brabantse glimlach.

Nathalie op papier

Daar geniet Nathalie van de momenten met haar gezin. Bij voorkeur in de tuin van hun huis in Hooge Mierde. Met de barbecue aan, een muziekje op, met een tijdschrift en een wijntje in haar hand is ze in haar element. Of binnen met een ware spelletjesmarathon. Naar de bossen, lekker buiten zijn, met hun hond is ook een favoriet. Ze is graag samen met familie en vrienden en zorgt dat het hun aan niets ontbreekt. 

Mieke

Nathalie

Neeltje

Neeltje is bij de oprichting van het kantoor meteen ingestapt. Na eerst als spin in het web op de binnendienst te hebben gewerkt is ze nu al jaren actief als assistent makelaar. De bezichtigingen doet ze accuraat, vol passie en met een persoonlijke noot. Klanten waarderen haar vriendelijkheid en spontaniteit. Met haar man en hun drie jongens woont ze in Reusel. 

Het team

Neeltje

Het team

Mieke heeft veel juridische en mensenkennis opgedaan in haar vorige baan in de advocatuur. Gelukkig heeft ze de overstap gemaakt naar de makelaardij. Ze is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor, ze stuurt iedereen perfect aan, staat o.a. garant voor de mooie verkoopbrochures en zoveel meer. Mieke woont met haar man in Reusel en samen hebben ze een mooi gezin met drie dochters.

Mieke

Het team

Eline is “de Benjamin” van het team. Intern wordt ze aan de hand meegenomen om een allround secretaresse te worden die de telefoon, het agenda- en dossierbeheer tot in de puntjes in haar vingers heeft. Tevens is ze gestart met de opleiding vastgoedintroductie. Met haar partner en hun kleine meid woont ze in Bladel.

Eline

Klik op de naam en lees meer over het team

Het team

Neeltje Verhagen

Mieke Kox

design by BuiltbyBritt    |
Terms and conditions
design by BuiltbyBritt    |