yes !

Het is zover je gaat een huis kopen. Eén van de grootste beslissingen in je leven. Vaak ontmoet je een verkopend makelaar bij het bezichtigen van een woning. Deze verkoopmakelaar is vast kundig, maar behartigt niet jouw belangen als koper, maar de belangen van de verkoper. Misschien wist je dit niet, net als veel andere kijkers. Neem daarom gerust je eigen adviseur in de arm: Jouw aankoopmakelaar.

Aankoop 

neem direct contact op

Een aankoopmakelaar meenemen is niet verplicht. Doe je het wel dan neem je kennis en ervaring mee in het proces met de verkoopmakelaar. Bij een juridisch conflict is het vaak gebruikelijk; Elke partij neemt een eigen adviseur in de arm. 

Een NVM-makelaar mag nooit voor zowel de verkoper als de koper optreden bij één en hetzelfde huis. Net als een advocaat die niet op hetzelfde moment voor beide partijen op mag treden.

Wij gaan voor je zorgen tijdens het aankoopproces. Als professional weten wij precies waar we op moeten letten: bouwkundige staat, omgevingsfactoren, marktwaarde en concurrerend aanbod. Wij houden je met twee benen op de grond zodat je in alle rust kunt dromen over de toekomst in je nieuwe huis.

ga terug

Copaan.

Aankoopbegeleiding kan op twee momenten starten: 

Aankoopopdracht

Samen brengen we jouw woonwensen en -eisen in beeld en laten we een financiële quickscan doen. Op basis van dit persoonlijke ‘zoekprofiel’ ontvang je dagelijks het nieuwe passende woningaanbod. We zoeken naar de passende woning voor jou en jouw gezin. We begeleiden je tijdens bezichtigingen en voorzien je van advies. 

Aan het begin van de zoektocht. 

Je kiest dan voor een deel van de totale aankoopbegeleiding. Is de woning deze prijs waard? Wordt er nog gebouwd in de omgeving? Is het bouwkundig in orde? Wil ik een bod uitbrengen? Ook dan kun je ons als aankoopmakelaar inschakelen. 

Je hebt al een woning op het oog en zoekt een helpende hand. 

1.

2.

bel gerust om de mogelijkheden te bespreken

Aankoop stappenplan

Allereerst hebben we een adviesgesprek waarbij we samen jouw zoekprofiel opstellen.
We houden je op de hoogte van het allernieuwste aanbod van alle NVM makelaars. 
We vragen brochures/informatiemateriaal voor je op en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
Eventueel regelen we een bouwkundige keuring.

1.

Informatiefase

Onderhandelingsfase

Afrondingsfase

2.

3.

We adviseren je over de beste aankoopprijs en voeren namens jou de prijsonderhandelingen. We sluiten, na overleg, met jou de koop van je nieuwe woning.

De koopovereenkomst beoordelen we inhoudelijk en we adviseren over de hierin op te nemen voorwaarden.

We controleren de notariële akte en afrekening en inspecteren de woning voor de overdracht.

plan een afspraak

design by BuiltbyBritt    |
Terms and conditions
design by BuiltbyBritt    |